Recept för en god start 2020!

2022-09-20

Recepten för att utveckla olika verksamheters säkerhet och effektivitet varierar självfallet efter de olika behov, utmaningar och möjligheter som finns. Vilka ingredienser och vilken kunskap finns och vilken saknas? Fungerar arbetssätten eller behöver de ändras? Inför att nya målsättningar sätts kan en kartläggning av nuläget vara nyckeln till att ett förändringsarbete blir lyckat.

Vårt samlade team med starka kompetenser hanterar dagligen aktuella samhällsutmaningar med MTO-perspektiv och MTO-kompetens. Förutom att vi arbetar löpande inom projekt och ger stöd i våra kunders pågående utvecklingsarbeten erbjuder vi både öppna och anpassade utbildningar. 

Vi arbetar med att exempelvis kartlägga organisationers nuläge och upprätta säkra, effektiva och hållbara utvecklingsrecept och verksamheter tillsammans med våra kunder. Vi inspireras av den glöd vi ser hos våra kunder och deras strävan att med mer kunskap kunna utveckla arbetsmetoder, säkerhetskulturer och arbetsmiljöer. Vi ser fram emot att tillsammans med våra kunder få fortsätta bidra och skapa ett än mer säkert och hållbart samhälle under kommande år.

Under Tjänsteområden berättar vi mer om vad vi gör och du får exempel på kunduppdrag. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa just din verksamhet med. Att skapa bättre lärande i organisationen, utveckla säkerhetsledarskapet eller stärka säkerhetskulturen är exempel på recept vi kan hjälpa till med. 

Våra tjänsteområden

Kontakta oss 

UTBILDNINGSTIPS FÖR DIG SOM ARBETAR INOM BYGGBRANSCHEN

Lär dig utreda för att skapa resultat

En kursnyhet för våren 2020 är att vi anordnar en riktad utbildning i Händelseutredning utifrån ett MTO-perspektiv till dig som arbetar inom byggbranschen. Läs mer om innehållet i utbildningen och boka din plats idag på någon av kurstillfällena, 21-23 januari eller 21-23 april.