Välkommen till MTO Academy

2022-09-20

Vår utbildningstjänst MTO Academy är nu på plats och vi välkomnar dig att gå distansutbildningar hos oss! Vi har kursdeltagare som går utbildning i Händelseutredning i portalen just nu och i juni är det kursstart för CSM RA.

MTO-Academy-2019

MTO-kunskap blir nu mer lättillgänglig för dig
Att kunna erbjuda utbildningar online har länge varit ett utvecklingsmål för oss. Utvecklingen av en digital utbildningsportal har även varit ett parallellt spår för oss när vi senaste tiden satsat på att erbjuda fler öppna kurser inom våra expertområden än föregående år. Vi har märkt att efterfrågan på kunskap inom MTO successivt ökar varje år och ser nu fram emot att kunna erbjuda kompetensutveckling mer tillgängligt via MTO Academy. Vi fortsätter att erbjuda både öppna kurser och anpassade utbildningar där behoven finns.

Vi kan nu dela med oss av kompetens, erfarenhet, metoder och verktyg mer effektivt och blir mer tillgängliga som kompetensresurs för våra kunder - det här är ett steg vi velat ta länge!

Lena Kecklund, VD MTO Säkerhet AB
Lena Kecklund, VD MTO Säkerhet AB

Boka kurs och få inbjudan till MTO Academy 
MTO Academy är en användarvänlig plattform som förenklar och tillgängliggör din kursupplevelse. När du bokar en kurs eller ett seminarium hos oss får du först en bokningsbekräftelse från oss och sedan en inbjudan till MTO Academy. Via ditt MTO Academy-konto genomför du kursen, får tillgång till utbildningsmaterial och ansluter till kursträffar online eller webbinarium. Däremellan är givetsvis våra kursledare tillgängliga precis som vanligt.

Aktuella kurser och seminarium

Företagsanpassade kurser och utbildningar

Kontakta Jenny för att höra mer!
Är du intresserad av att anpassa en MTO-utbildning för just din verksamhet eller nyfiken på andra skräddarsydda lösningar så tveka inte att ta med vår försäljningsansvarig som gärna berättar mer.

Jenny Hellström, MTO Säkerhet AB

Jenny Hellström                                                                                                                        

+46 (0)73 035 74 67

jenny.hellstrom@mto.se

 

Fler kursstarter i plan
Vi har fler kursstarter på gång i MTO Academy. Se till att hålla dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev om du inte redan gjort det.

MTO Säkerhet - MTO Academy kursbibliotek