Digital inspirationsföreläsning som boost i arbete hemifrån?

2022-09-20

I rådande läge där majoriteten medarbetare och chefer arbetar hemifrån kan det vara utmanande att få till ett stärkande och motiverande digitalt ledarskap som främjar framdrift. Med anledning av det hör många av våra kunder hör av sig och efterfrågar initiativ, råd och stöd i arbetet med att fortsätta motivera och engagera sina medarbetare på distans. En av de lösningarna vi kan hjälpa till med för att lösa det är digitala inspirationsföreläsningar. 

Företagsanpassade inspirationsföreläsningar digitalt

Vi är vana att hålla inspirationsföreläsningar inom alla våra produkt- och tjänsteområden samt att med kort varsel skräddarsy en företagsanpassad version som riktar sig till den specifika verksamheten och arbetsgruppen. Vanligtvis gör vi detta i fysisk form men erbjuder nu även det digitalt i mer komprimerad form. Då merparten av våra medarbetare har disputerat inom områden relaterade till MTO-området (psykologi, organisation, ledarskap, UX och maskinteknik) har vi möjlighet att dela med oss av den senaste forskningen inom en rad områden. I alla våra uppdrag arbetar vi utifrån evidensbaserade metoder som vi gärna delar med oss av som inspiration till era verksamheter, här är några exempel på områden vi håller inspirationsföreläsningar inom:

  • Säkerhetskultur: Vad är det och hur kan man utveckla sin verksamhet?
  • Säkerhetskultur i flyget: Vad finns det att lära av?
  • Säkerhetskritiska verksamheter: Vad kan ni lära er av andra branscher?
  • Ledarskap: Ledarskapets betydelse för en säker arbetsmiljö
  • MTO-perspektivet och dess tillämpning
  • Riskanalys: Vad behöver man veta och hur genomför man en riskanalys?
  • OTR-hantering: Vilka förutsättningar behövs för en välfungerande utredningsorganisation?
  • Organisatorisk och social arbetsmiljö: Hur kan man arbeta systematiskt med det?
  • Användbarhet och ergonomi: Det måste vara lätt att göra rätt

Är du trött på digitala möten och fikapauser och vill inspirera och kompetensutveckla din verksamhet och medarbetare? Hör av dig för en företagsanpassad lösning i syfte att driva ert arbete framåt!

Låter det intressant?

Kontakta vår försäljningsansvarig som gärna berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Jenny Hellström

+46 (0)73 035 74 67