Sommarjobbare med uppdrag inom vårdsektorn och användbarhetsutvärdering av VR-miljöer

2022-09-20

Sommarjobb är en viktig brygga och ett värdefullt utbyte mellan universitetsteori och den praktiska tillämpningen i näringslivet och vi är glada att i år ha kunnat erbjuda tre studenter sommarjobb hos oss på MTO Säkerhet. Under några veckor kommer vi ha tre studenter hos oss, två från Högskolan i Halmstad och en student från Kungliga Tekniska Högskolan (KTH).

Olika inriktningar i sina uppdrag

Sven kommer från Holland och läser magisterutbildningen på KTH inom medicinsk teknik. Svens mål är att på sikt kunna bidra till ett säkrare vårdsystem där patienter känner sig trygga och där personalen har rätt förutsättningar att ge säker och effektiv vård.

”Jag är väldigt glad att få jobba hos MTO Säkerhet under sommaren, där jag ska utforska möjligheter för nya tjänster och produkter för att förbättra säkerhet inom medicinsk teknik, vård och omsorg!”

                                                                                                                                          Sven Van Wincoop

 

Karl-Johan Djervbrant och Andreas Häggström läser båda fjärde året på programmet civilingenjör inom datateknik och har valt att specialisera sig på intelligenta system. Under sin tid hos oss på MTO Säkerhet kommer de vara delaktiga i ett pågående innovationsprojekt för utveckling och utvärderingar av VR-miljöer som testverktyg.

 

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Vår strävan är att kontinuerligt utveckla och förbättra våra tjänster och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för MTO-relaterade frågor och kan förstärka vårt team ytterligare. Besök gärna vår karriärsida om du vill veta mer!