Utbildning i händelseutredning för Carnival Corporation

2022-09-20

MTO Säkerhet hjälper sedan många år Carnival Corporation att lära från inträffade händelser. 

Utbildning i händelseutredning och lärande för Carnival Corporation

Carnival Corporation är världens största kryssningsföretag med en kombinerad flotta på över 100 fartyg bland sina 10 kryssningsrederier. Carnival Corporation är ett av de företagen vi har ett långt gående samarbete med. Vi på MTO Säkerhet utbildar sedan många år att lära från inträffade händelser internationellt.

I början på januari höll Lena Kecklund första utbildningen för året i händelseutredning. Utbildningen hölls för ett antal utredare och andra roller och chefer relaterade till arbetet. 

MTO Safety Carnival Accident Course

Lena Kecklund utbildar här ett team utredare från Carnival Corporation.

”Det visar på ett ansvarstagande och engagemang i ledarskapet när verksamheter även involverar de chefer som ska ta emot händelserapporter och besluta om åtgärderna. Genom att skapa en gemensam förståelse för arbetet och metodiken skapar man goda förutsättningar för en lärande organisation”

Lena Kecklund, kursansvarig 

Nyfiken på att veta mer om oss?
Under Tjänsteområden berättar vi mer om vad vi gör och du får exempel på fler kunduppdrag. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta vad vi kan hjälpa just din verksamhet med. Att skapa bättre lärande i organisationen, utveckla säkerhetsledarskapet eller stärka säkerhetskulturen är exempel på det vi gör.  

Våra tjänsteområden

Utbildningar, kurser och seminarium

Kontakta oss