Är du vår nya kollega?

Vi är alltid nyfikna på att träffa duktiga MTO-experter

Vår strävan är att kontinuerligt utveckla och förbättra våra tjänster och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för MTO-relaterade frågor och kan förstärka vårt team ytterligare.

Lediga tjänster:

Så här behandlar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss

Vi är alltid intresserade av att höra från kompetenta personer. Du är välkommen att skicka in en spontanansökan till: karriar@mto.se.

Kort om MTO Säkerhet

MTO Säkerhet utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv, vilket genomsyrar allt vi gör. Vår huvuduppgift är att skapa säkra miljöer som är anpassade efter de människor som arbetar i dem.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till vården. Vi utvecklar arbetsrutiner som räddar liv, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. På så vis lär du dig inte bara hur olika branscher fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande arbete.

Som MTO-expert hos oss leder och genomför du projekt inom bland annat Human Factors Engineering, organisationsutveckling, säkerhetsstyrning, säkerhetskultur, riskhantering och olycksutredning för våra kunder inom privat och offentlig sektor.

Vi är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.

Våra uppdrag finns över hela Sverige och vi finns idag representerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Jönköping, Borlänge och Skellefteå.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på MTO Säkerhet?

Kontakta mig!

Sara Petterson

+46 (0)73 98 45 720
Sara.Petterson@mto.se

  

image

När vi inte levererar MTO-relaterade lösningar åt våra kunder

Det är viktigt att bredda sina kunskaper och få tid för avkoppling tillsammans. 

Båtutflykt till Marstrand

VR-Pingis på Uppsalakontoret

Porträttmålning på Gotland

Takvandring i Uppsala