Jobba på MTO Säkerhet

Vi är alltid nyfikna på att träffa duktiga MTO-experter

Vår strävan är att kontinuerligt utveckla och förbättra våra tjänster och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som brinner för MTO-relaterade frågor och kan förstärka vårt team ytterligare.

Lediga tjänster:

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till karriar@mto.se.

Så här behandlar vi dina personuppgifter när du söker jobb hos oss

  

Kort om MTO Säkerhet

MTO Säkerhet utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv, vilket genomsyrar allt vi gör. Vår huvuduppgift är att säkra upp att miljöer är anpassade efter de människor som arbetar i och använder dem.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till sjukhus. Vi utvecklar arbetsrutiner som räddar liv, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. På så vis lär du dig inte bara hur olika branscher fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande arbete.

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Som MTO-expert hos oss leder och genomför du projekt inom bl.a. Human Factors Engineering, organisationsutveckling, säkerhetsstyrning, säkerhetskultur, riskhantering och olycksutredning för våra kunder inom privat och offentlig sektor.

Arbetet utförs till största del på vårt kontor i Stockholm men innebär också resor till våra kunder, konferenser m.m.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på MTO Säkerhet?

Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Sara Petterson

+46 (0)73 98 45 720
sara.petterson@mto.se

  

Vill du veta mer om oss?

Du kan också läsa mer om vilka vi är och hur vi arbetar under sidan "Om oss" 

Läs även gärna artikeln "Vi inleder med en kartläggning" där vi ger en översiktsbild på hur vi bidrar och jobbar.    

När vi inte levererar MTO-relaterade lösningar åt våra kunder

Det är viktigt att bredda sina kunskaper samt få tid för lite avkoppling tillsammans. 

Teambuildning på vattnet

Inget svetsar samman ett gäng MTO-experter som att surfa på vågen.

Studiebesök

Det är alltid lärorikt och uppskattat att få ta del av spännande tekniska miljöer. Här på studiebesök i C-SMARTs fartygssimulator.

Skärgårdsfiske

I samband med internkonferenser försöker vi också hitta tid för avkoppling. Skärgårdsfiske har blivit lite av en tradition.