Praktik och gemensamt lärande

2022-09-20

Den här veckan börjar Martin Norman sin praktik hos oss. Martin läser Affärsinriktad konceptutveckling på Affärshögskolan i Stockholm och har under utbildningens gång bland annat läst kurser inom projektledning, varumärkesutveckling och marknadsföring.

Under sin praktikperiod kommer Martin främst att vara involverad i våra interna aktiviteter relaterade till marknadsföring, koncept- och produktutveckling. Martin har själv tidigare arbetat i en rad säkerhetskritiska branscher och de erfarenheterna ger honom ett viktigt försprång in i vår verksamhet.

Vad motiveras du av och hur ser du på din praktikperiod?

Jag drivs av min kreativitet och ett behov av att skapa och lära mig nya saker och jag ser verkligen fram emot att utvecklas och få tillämpa utbildningens teori i praktiken. Det arbete som MTO Säkerhet utför är oerhört viktigt på alla plan och jag är väldigt stolt över att få ansluta till den här organisationen under min praktik.

Hur ser du själv på MTO-perspektivet och vad hoppas du kunna bidra med?

Samspelet mellan människa, teknik och organisation är vitalt för att få till ett hållbart säkerhetsarbete i alla typer av branscher och företag. MTO Säkerhet är experter på det här området och detta vill jag kommunicera, vikten av ett hållbart och proaktivt säkerhetsarbete och hur MTO-perspektivet kan hjälpa företag, projekt och organisationer att komma igång och utveckla just sin säkerhetskultur.

 

Praktikplatser, sommarjobb och examensarbeten är alla tre exempel på viktiga bryggor mellan universitet/högskolor och näringslivet och är en oerhört viktig del i skapandet av en hållbar arbetsmarknad. Vi på MTO Säkerhet är glada över att ha startat ett samarbete med Affärshögskolan i Stockholm och att vi kan erbjuda en praktikplats.

Vi ser fram emot att tillsammans lära och utvecklas under praktikperioden och hälsar Martin varmt välkommen till oss på MTO Säkerhet!

Jobba på MTO Säkerhet

Om oss