Vi är på plats i Almedalen 2019!

2022-09-20

Vi på MTO Säkerhet ställer gärna upp i Almedalsevenemang relaterade till våra kompetensområden, våra forskningsuppdrag och de branscher vi är verksamma inom.


Oberoende expert i din panel?
Med vår spetskompetens inom MTO-området, mångåriga erfarenhet från olika tjänsteområden och branschuppdrag samt därtill bakgrund och kompetens inom forskning, ser vi det som en given uppgift för oss att kunna närvara i relaterade Almedalsevenemang. Med vår forskarkompetens har vi en styrka i att kunna delta och uttala oss oberoende vilket ofta adderar ett viktigt förtroende hos åhörarna.

Ta kontakt med oss
Under 2019 års Almedalsvecka kommer Jenny Hellström och Lena Kecklund vara på plats i Almedalen. Tveka inte att höra av dig om ni behöver en expert inom säkerhetskultur, ledarskap, säkerhetsstyrning, trafiksäkerhet eller olycksutredning i er paneldebatt.

Jenny Hellström, MTO-expert, Magister MTO och Ergonomi
+46-73-035 74 67

Lena Kecklund, VD, MTO-expert och Fil.dr. Psykologi
+46-70-735 87 50

Kontakta oss enligt uppgifter ovan eller sänd en förfrågan på mejl via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss

Kort om oss
I vårt arbete utgår vi på MTO Säkerhet från ett systemperspektiv för att skapa säkra och effektiva organisationer inom en mängd olika domäner. Vi utför bland annat kvalificerade utrednings- och konsultuppdrag åt uppdragsgivare inom bygg, kärnkraft, sjukvård, flyg, järnväg, spårtrafik, vägtrafik, sjöfart, brand- och utrymning. 

Mer om oss