Träffa oss på KVIT Conference 9 april

2022-09-20

Den 9 april anordnas KVIT Conference av Linköping Universitet och där vi på MTO Säkerhet är en stolt samarbetspartner. Årets ämne handlar om att upptäcka vad morgondagens teknik betyder för sin huvudperson: människan. Två från vårt MTO-team kommer vara på plats för att berätta hur vi arbetar med dessa frågor och för att träffa nya intressanta kontakter som är beredda att möta den ökade efterfrågan på spetskompetenser inom våra tjänsteområden.

 

Träffa Anna och Jenny

Interaktionen mellan människa, teknik och organisation är vårt fokus i samtliga av våra samarbeten och uppdrag samt som vi även utbildar många organisationer i. Våra MTO-experter Anna Bärjegård och Jenny Hellström kommer vara där för att både inspireras och träffa dig som är arbetssökande student för att berätta hur vi på MTO Säkerhet arbetar för att skapa säkrare och effektivare verksamheter och organisationer.

Anna B MTO Safety 
Anna Bärjegård, MTO-expert
Magister Kognitionsvetenskap

Jenny H MTO Safety
Jenny Hellström, MTO-expert
Magister MTO och Ergonomi

Intressanta talare på årets program

Konferensens inbjudna talare kommer bland annat att diskutera AI, interaktion mellan människa och maskin, lärande och utveckling. Direktlänk till programmet och karta hittar du här: http://www.kvit.kogvet.se/program/

För att besöka konferensen behöver du köpa en biljett vilket du gör via deras sida. 

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster så är du på plats och mer nyfiken på oss så ta gärna kontakt med Anna och Jenny!

När: 9 april 
Var: Kårhuset Kollektivet, Linköpings Universitet
Hemsida: http://www.kvit.kogvet.se/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kvit-conference/