Tack för en lyckad digital bokrelease!

2022-09-20

Vi vill rikta ett stort tack alla som deltog på förra veckans bokrelease, vi på MTO Säkerhet är väldigt glada över det stora intresset! Tillsammans skapade vi en innehållsrik timme och vi uppskattar alla era intressanta frågor, fina ord och ser fram på er fortsatta återkoppling på boken. Frågorna vi inte hann besvara under vår lunchtimme hittar du svar på nedan. 

Lena-Kecklund-Den-o-manskliga-faktorn-MTO

Lena Kecklund, VD MTO Säkerhet har tillsammans med Bengt Sandblad skrivit "Den (o)mänskliga faktorn" som nu är officiellt lanserad.

Ett extra tack till min medförfattare Bengt Sandblad, till Jens Fredholm och Studentlitteratur för det goda samarbetet och till Lena Mårtensson och Jörgen Frohm för deltagande och intressanta inspel i expertpanelen.

”Den (o)mänskliga faktorn” är skriven ur ett MTO-perspektiv och även om vi snuddade vid ämnet under webbinariet så finns det enormt mycket mer att prata om. I boken utvecklas resonemanget MTO och läsaren får en djupare förståelse för varför det är så viktigt.

”Digitalisering, automatisering, säkerhet och hållbarhet alla ämnen som ligger både mig och min medförfattare Bengt Sandblad varmt om hjärtat och det är därför extra roligt att vi kan dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter till fler 
Lena Kecklund, författare av boken
Frågor och svar från chatten 

Jag är programansvarig för en utbildning där boken skulle göra sig utmärkt som en del i kurslitteraturen, hur får jag tillgång till ett lärarexemplar? Om du är intresserad av att få ett lärarexemplar av boken via Studentlitteratur, gäller såväl lärare på högskolor som YH-utbildningar, finns mer information på www.studentlitteratur.se.

Jag tror det finns stor bäring för boken internationellt, finns det planer på att översätta boken och även göra den tillgänglig i digitalt format?
Vi för en dialog med förlaget om era förslag på att göra boken tillgänglig som E-bok samt en översatt version på engelska. 
För att få uppdateringar kring bokens utveckling och andra nyheter rekommenderar vi att följa oss på LinkedIn och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Går det att få en översyn av bokens innehållsförteckning? 
Innehållsförteckning och mer information om boken finns på Stundentlitteraturs hemsida, https://www.studentlitteratur.se/kurslitteratur/teknik-datorer-it-och-bygg/webbutveckling-och-anvandbarhet/den-omanskliga-faktorn. Det är även där du kan köpa boken. 
 
Jag skulle gärna ta del av inspelningen, är det möjligt? Ja, bokreleasen kan du se här, länkad från vår Youtube-kanal som du även kan prenumerera på. 

Se inspelningen av den digitala bokreleasen här!

Har du några frågor om boken? Kontakta Lena Kecklund eller Bengt Sandblad via mejl:

lena.kecklund@mto.se

bengt.sandblad@it.uu.se

Den-o-manskliga-faktorn

Boken finns att köpa via www.studentlitteratur.se