MTO Säkerhet expanderar till Västkusten

2022-09-20

Ny kollega och nytt kontor i Göteborg

Vi fortsätter att stärka vårt team med ytterligare en MTO-expert i form av Tobias Iseland.
Tobias har en Magisterexamen i psykologi med inriktning på människa - teknik - organisation.
Han kommer med värdefull erfarenhet från bygg och anläggningsbranschen där han bland annat hade rollen som Hälso- och säkerhetsledare. Tobias har även arbetat med MTO-samordning vid anläggningsändringsprojekt och som händelse- och olycksutredare inom kärnkrafts- och byggindustrin.

Nyrekryteringen av Tobias betyder att vi nu kan erbjuda våra tjänster även på västkusten, närmare bestämt Göteborg med omnejd. Det betyder att MTO Säkerhet nu finns på tre orter i Sverige, Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi har även blickarna på en annan del av landet, mer information om det kommer framöver

En ledande och klassisk industristad

Göteborg är en av Sveriges ledande industristäder och det innebär att vår expertis kommer finnas tillgänglig för en rad säkerhetskritiska branscher så som hamnverksamhet, sjöfart, spårtrafik, bilindustrin och biotech med mera. Vi ser fram emot många spännande uppdrag med nya kunder och bekantskaper framöver.

Till en början kommer Tobias arbeta med våra uppdrag i byggbranschen och för Trafikkontoret i Göteborg.

Vi har sedan tidigare ett forskningssamarbete med Chalmers inom Säkerhetsledarskap som fortgår till 2022 med nya samarbeten i framtiden.

MTO Säkerhet har genom åren genomfört flera uppdrag i Göteborg, bland annat för Trafikverket och Statens haverikommission. Vi ser fram emot att arbeta med både gamla och nya kunder när vi nu finns på plats i Göteborg!

Befinner du dig i Göteborg och är intresserad av våra tjänster?

Kontakta:

Försäljningsansvarig Stefan Mattsson

stefan.mattsson@mto.se

 

 

 

Tobias Iseland

tobias.iseland@mto.se