Vårens utbildningar

2022-12-20

Våra utbildningar fortsätter att vara populära och vi har i år fått äran att träffa runt 400 kursdeltagare, både fysiskt och digitalt. Det här är ett rekord och något vi är oerhört tacksamma och glada över!

Värdet i att investera i kompetensutveckling

Våra kunder förstår värdet av att investera i kompetensutveckling och vår satsning på företagsanpassade utbildningar har gett frukt och det ser ut att fortsätta även nästa år. Vi kommer bland annat fortsätta att utbilda Arbetsmiljöverkets inspektörer i vår olycks- och händelseutredningsmetodik utifrån ett MTO-perspektiv, ett samarbete vi haft länge och som vi med glädje får fortsätta.

Säkerhetsstyrning järnväg

Även Trafikverket  fortsätter att kompetensutvecklas i form av en speciellt framtagen kurs i RAMS (Specifikation av tillförlitlighet, funktionssannolikhet, driftsäkerhet, tillgänglighet, underhållsmässighet och säkerhet).

Säkerhetskultur och säkerhetsledarskap

Flertalet aktörer inom den privata sektorn väljer att gå utbildningar hos oss där vi utvecklar branscher som bygg, energi, process-, tillverkning-  och gruvindustri. Här ser vi att våra kunder ofta kommer tillbaka för fler och skräddarsydda utbildningar vilket vi är extra stolta över. Där efterfrågan på bland annat kurser inom säkerhetskultur och säkerhetsledarskap ökar.

Utöver våra företagsanpassade kompetenspaket erbjuder vi våra kurser som är öppna för alla att anmäla sig till, tillfällen som adderar diskussioner och reflektioner verksamheter emellan ger kursdeltagarna ett mervärde vi är glada över att kunna erbjuda.

En annan framgångsfaktor för våra lyckade utbildningar har vart vår utbildningsportal MTO Academy. Ett verktyg som uppskattas av våra kursdeltagare.

Läs mer om MTO Academy här⇾

Vårens kurser