MTO-Dagarna 2023

2023-02-07

2022 lanserade vi MTO-Dagarna för att vi vill skapa ett tillfälle att uppmärksamma och öka förståelsen för MTO som ämne och begrepp. Samtidigt vill vi dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och genom det inspirera och motivera fler att börja arbeta utifrån ett systemperspektiv med MTO-fokus.

MTO-Dagarna infaller under en vecka varje år och innebär att vi på MTO Säkerhet laddar våra digitala kanaler såsom nyhetsbrev, webbsida och LinkedIn med extra inspiration inom ett visst kunskapsområde för dig att använda vidare i ditt MTO- och säkerhetsarbete. 

Förra årets MTO-dagar var en introduktion till ämnet MTO. Vi tog avstamp historiskt i slutet på 80-talet med dess ursprung och navigerade oss vidare genom Människan – Tekniken – Organisationen innan vi slutligen landade i det viktiga samspelet. Kunskaper om M:et, T:et och O:et var för sig är också viktigt men det är i samspelet det intressanta händer och vinsterna finns att finna genom systemperspektivet. 

MTO-Dagarna 2023 med fokus på säkerhetskultur och säkerhetsledarskap

MTO-Dagarna kommer tillbaka den 6-7-8 februari och i år fokuserar vi på säkerhetskultur och säkerhetsledarskap. Två områden som går hand i hand där framförallt människan och organisationen har en viktig roll bland verktygen för att lyckas.

Nytt för i år - vi bjuder in till lunchwebbinarium! 

En nyhet för i år är att vi avslutar veckan med ett lunchwebbinarium på samma ämne. Under en timme kommer vi få lyssna till Markus Lavin Fil. Dr. i psykologi med en forskningsbakgrund inom säkerhetskultur och Lena Kecklund Fil. Dr. i psykologi som är en av världens ledande experter inom MTO och även grundare av MTO Säkerhet.

Anmäl dig nu!

Mer information om MTO-Dagarna kommer löpande, håll utkik efter våra nyhetsbrev och på LinkedIn.

Missade du förra årets MTO-Dagar?

MTO-Dagarna 2022 

M står för Människan 

T står för Tekniken

O står för Organisationen

Det är i samspelet det intressanta händer

 

MTO-Dagarna

M T O - D A G A R N A

MTO-dagarna syftar till att uppmuntra till reflektion, stötta och motivera, sprida kunskap och dela erfarenheter.  Ta tillfället inom din organisation att uppmärksamma, repetera och reflektera, fundera och planera in fortsatt fokusarbete dessa årliga MTO-dagar.