Nästa steg för MTO Säkerhet

2024-03-12

Vi har fått mer kraft för att skapa bättre och säkrare verksamheter!

Behovet av att arbeta med samspelet Människa–Teknik–Organisation (MTO) för att skapa säkra och hållbara arbetsmiljöer ökar på alla områden i samhället. Nu har vi fått ännu bättre möjligheter att kunna genomföra det här arbetet. 

Med stöd från den nya delägaren får vi mer kraft och bättre förutsättningar för att utvecklas, möta nya kundbehov och en ökad efterfrågan på våra tjänster.

Vi är därför stolta över att berätta att MTO Säkerhet har fått en ny delägare och därmed blivit en del av koncernen Prima Vård som ingår i Nordstjernankoncernen. Vi ingår i affärsområdet Prima Arbetsliv som bedriver verksamheter inom arbetsmiljöområdet och bolag specialiserade inom säkerhet, krishantering och organisationsutveckling inom arbetsmiljö och företagshälsa. 

Med stöd från den nya delägaren får vi mer kraft och bättre förutsättningar för att utvecklas, möta nya kundbehov och en ökad efterfrågan på våra tjänster.

De ändrade ägarförhållanden medför inga betydande förändringar. Vår VD Lena Kecklund kommer att kvarstå i sin roll. Vi kommer fortsätta att bedriva verksamheten med hög kvalitet och i samma anda som tidigare meddelar Lena Kecklund och den nya delägaren.

 

"Jag ser fram emot att MTO Säkerhet, med ännu större kraft, kan fortsätta sitt viktiga arbete med att skapa samhällsnytta genom att stödja svensk industri. MTO Säkerhet bidrar till säkra och hållbara arbetsmiljöer och spelar, med sin unika kompetens och erfarenhet av samspelet Människa–Teknik-Organisation, en viktig roll för ett framgångsrikt införande av digitalisering och ny teknik i svenskt näringsliv."

– Lena Kecklund, VD MTO Säkerhet