Seminarium: Hur skapar vi säkra förändringar?

MTO-Säkerhet-workshop

Seminarium med workshop

 I Almedalen 2018 höll vi ett seminarium på temat "Innebär effektiviseringar i organisationer en samhällsrisk?" där vi, tillsammans med våra gästföreläsare, presenterade relevanta projekt samt senaste forskning vilket bidrog till spännande efterföljande diskussioner bland deltagarna på plats. Många har i efterhand visat intresse för detta och eftersöker ett ytterligare tillfälle och det är med anledning av det vi nu vill välkomna fler att deltaga. Vänligen anmäl ditt intresse för att få en inbjudan till ett tillfälle att inspireras och prata hållbara metoder och lösningar!

Hur skapar vi säkra förändringar? 

Vi planerar att bjuda in till ett seminarium där vi delar med oss av erfarenheter och belyser hur några av landets säkerhetskritiska branscher och företag väljer att arbeta med förändringsarbete, samverkan och effektiviseringar. Efter presentationen följer en workshop där vi får tillfälle att djupdyka i lösningar och verktyg för bransch och enskild organisation.  

Exempel på innehåll:

  • Vad ser vi för resultat i forskningsrapporterna?
  • Vad sades i paneldiskussionerna?
  • Hur gick diskussionerna i Almedalen?
  • Hur skapar vi branschsamverkan?
  • Vilka verktyg, metoder, indikatorer och arbetssätt kan man ta lärdom av?

Plats: Stockholm

 

 

För vem? 

Seminariet riktar sig till dig som arbetar inom en säkerhetskritisk bransch och önskar mer vetskap kring vilka konkreta verktyg som finns för att hantera effektiviseringar och förändringar. 

  • Är du intresserad av hur utmaningar och möjligheter som uppstår kan hanteras?
  • Vill du diskutera närmare vad olika utmaningar och möjligheter kan innebära?
  • Vill du veta mer om hur verktyg och metoder skulle kunna appliceras i just din verksamhet?

Är ditt svar ja på dessa frågor är du varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att få inbjudan till vårt seminarium.

Anmäl ditt intresse!

Anmäl ditt intresse redan idag för att få en inbjudan till detta seminarium! I inbjudan informerar vi närmare om upplägg, vilka som föreläser, gäster, etc. Intresseanmälan är inte bindande.

Hoppas vi ses! 

Malin Mattson Molnar Försäljningsansvarig MTO Säkerhet
Vid frågor är du välkommen att kontakta försäljningsansvarig Malin Mattson Molnar eller skicka oss ett mejl via vårt mejlformulär.

Kontaktuppgifter

 

 

Jag är intresserad

Intresseanmälan

Seminarium: Hur skapar vi säkra förändringar?