Frukostseminarium om säkerhetsledning & säkerhetskultur

Frukost med MTO Säkerhet AB

Att skapa och leda en säker verksamhet 

Vi bjuder in till frukost på inspirerande Helio vid Hornstull. Våra MTO-experter Malin Molnar, Marcus Lavin och Lena Kecklund berättar och ger tips och råd för att skapa en hållbar säkerhetsledning och säkerhetskultur.

Vi startar upp med frukost 07:30, seminariet pågår 08:00-09:00 och efter det finns tid att mingla med kollegor i branschen och träffa oss på MTO Säkerhet AB. Välkommen! 
Boka din plats idag. Begränsat antal platser.

Kostnadsfritt frukostseminarium 

Att skapa och leda en säker verksamhet 

Tisdag 13 mars bjuder vi in till frukostseminarium för att berätta om säkerhetsledning och säkerhetskultur. Seminariet kommer behandla frågor som:

  • Vad utgör ett effektivt och välfungerande ledningssystem för säkerhet?
  • Vad bör ledningssystemet innehålla för olika delar för att på bästa sätt tillgodose samspelet mellan människa-teknik-organisation?
  • Hur hänger ledningssystem för säkerhet egentligen ihop med en verksamhets säkerhetskultur och kan det relateras till ledarskap?

Våra MTO-experter visar praktiska och konkreta exempel från olika branscher och belyser frågor likt ovanstående utifrån de senaste rönen inom forskning om ledning av säkerhetskritiska verksamheter.

Plats: Helio, Hornstull - Hornsbruksgatan 23 A

07:30-08:00 Frukost serveras

08:00-09:00 Seminarium: "Att skapa och leda en säker verksamhet"

09:00-10:00 Tid att träffa branschkollegor och oss på MTO Säkerhet AB 

Välkommen!

Det är begränsat antal platser så boka din plats idag! 

 

Här nedan kan du anmäla intresse för att få inbjudningar till andra tillfällen och ämnen!

image

Malin Molnar är fil dr i psykologi och MTO-expert med beteendemässiga och organisatoriska aspekter på säkerhet som expertområden. Malin har en masterexamen inom HR och en doktorsexamen i arbets- och organisationspsykologi.

image

Marcus Lavin är fil dr i psykologi och MTO-expert med mångårig erfarenhet av att ha arbetat med forskning och tillämpning av MTO-frågor inom flyg och flygledning, spårtrafik, patientsäkerhet, kärnbränslehantering och sjöfart.

image

Lena Kecklund är fil dr i psykologi, MTO-expert och VD med säkerhetsledning och säkerhetskultur som expertområden. Lena arbetar med utredning, utbildning och rådgivning till chefer i Sverige och internationellt. Hon är verksam inom ett flertal säkerhetskritiska verksamheter.

Intresserad av annat datum?

Intresseanmälan

Frukostseminarium om säkerhetsledning & säkerhetskultur

Gratis