Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en konsult som vill arbeta med MTO och riskhantering järnväg

MTO Säkerhet AB är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher.

Om MTO Säkerhet

MTO Säkerhet utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv, som genomsyrar allt vi gör. Vår huvuduppgift är att säkra upp att miljöer är anpassade efter de människor som arbetar i och använder dem.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till sjukhus. Vi utvecklar arbetsrutiner som räddar liv, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. På så vis lär du dig inte bara hur olika sektorer fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande arbete.

Om tjänsten

Nu söker vi en konsult inom riskhantering järnväg. 

Uppdraget innebär bland annat att ansvara för säkerhetsstyrning och riskhantering avseende trafiksäkerhet inom järnväg. Arbetet utförs i team tillsammans med andra medarbetare på MTO Säkerhet där ni i tätt samarbete med kunden för det systematiska riskhanteringsarbetet framåt.

I din roll ingår att:

  • leda och driva riskhanteringsprocessen från planering till uppföljning av åtgärdsförslag.
  • samarbeta med olika funktioner och experter hos kunden såväl inom som utanför projektet.

Rollen innefattar både samordnande, utförande och analyserande uppgifter, vilket ger en variationsrik vardag.

Hos oss finns också möjlighet att framöver jobba med utredning av händelser och olyckor, användarcentrerad utveckling av tekniska system och miljöer, liksom verksamhetsutveckling, säkerhetsstyrning och säkerhetskultur.  

Kvalifikationer

För denna roll söker vi dig som är en driven och strukturerad konsult. Vad gäller sakkompetensen ser vi gärna att du har arbetat med riskhantering eller MTO-frågor inom järnvägs- och spårtrafiksektorn. Saknar du erfarenhet från just denna sektor, tror vi att det är viktigt att du har arbetat med riskhantering i stora projekt i andra säkerhetskritiska branscher.

Hur många år du har arbetat spelar mindre roll, men vi tror att du är självgående som konsult.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleexamen på mastersnivå med inriktning mot exempelvis riskhantering, MTO eller systems engineering. 

Ansök

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till sara.petterson@mto.se. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt. Kontakta Sara Petterson, Personalansvarig, på 073 98 45 720 vid frågor. 

 

image

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.