Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en expert som vill arbeta med MTO och riskhantering järnväg

MTO Säkerhet AB är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher.

Tjänsten

Vi söker en medarbetare för ett uppdrag inom riskhantering hos en av våra stora kunder. Uppdraget innebär bl.a. att ansvara för säkerhetsstyrning och riskhantering avseende trafiksäkerhet inom järnväg. Arbetet innefattar bl.a. samordning och utförande av riskanalyser, granskning och uppföljning av risker ur ett MTO-perspektiv, framtagande av åtgärdsförslag, systematisk hantering av hazard Log samt genomförande och uppföljning av CSM-RA. Arbetet involverar samarbete med olika funktioner och experter hos kunden såväl inom som utanför projektet. Uppdraget kommer att utföras i team tillsammans med andra medarbetare på MTO Säkerhet.

Kvalifikationer

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter. Därför söker vi dig som kan driva uppdrag självständigt och bli en nyckelspelare i vårt team.

För detta tror vi att du har en relevant högskoleexamen på mastersnivå med inriktning mot riskhantering eller MTO. Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta inom riskhantering, att du har flera års erfarenhet av arbete inom järnvägs- och spårtrafiksektorn, samt att du har ett stort intresse för att analysera samspelet mellan Människa, Teknik och Organisation.

Hos oss finns också möjlighet att framöver jobba med utredning av händelser och olyckor, användarcentrerad utveckling av tekniska system och miljöer, liksom verksamhetsutveckling, säkerhetsstyrning och säkerhetskultur. Har du dessutom kunskap och erfarenhet inom något eller några av dessa områden är det meriterande!

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid.

Kontakta Sara Petterson, Personalansvarig, på 073 98 45 720 vid frågor.
För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till sara.petterson@mto.se

Urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 september!