Vill du jobba hos oss?

Vi söker en konsult inom MTO och riskhantering.

MTO Säkerhet AB är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher.

Om tjänsten

Vi söker en erfaren konsult inom MTO (Människa-Teknik-Organisation) och riskhantering. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete med stort ansvar för egen planering samt en möjlighet att bidra till ett säkrare samhälle.

Arbetet utförs i team tillsammans med andra medarbetare på MTO Säkerhet där vi i nära samarbete med våra kunder inom olika säkerhetskritiska branscher för säkerhets- och riskhanteringsarbetet framåt. Våra uppdrag berör allt ifrån riskhantering och säkerhetsstyrning till utredning av händelser, säkerhetskultur och utveckling av tekniska system och miljöer. Våra uppdrag omfattar också verksamhetsutveckling, ledning och styrning, samt såväl organisatorisk och social som fysisk arbetsmiljö.

I din roll ingår att leda och driva projekt samt att självständigt organisera, planera och genomföra uppdrag för våra kunder. Rollen innebär också att samarbeta med olika funktioner och experter hos kunden, och innefattar såväl samordnande som utförande och analyserande uppgifter vilket ger en variationsrik vardag. Många av våra medarbetare håller även kurser inom våra olika kunskapsområden.

Som en del i rollen som konsult ingår det att kontinuerligt bidra till utvecklingen av vår affär genom att finna nya kunder och uppdrag, liksom att dela kunskap och erfarenheter med kollegorna på MTO Säkerhet.

 

Kvalifikationer

För denna tjänst söker vi dig som

  • är självständig och strukturerad i din yrkesroll och som drivs av att leverera med god kvalitet.
  • har ett stort intresse för MTO och drivs av att bidra i skapandet av säkra verksamheter och miljöer.
  • har erfarenhet av riskhantering eller tillämpning av MTO-perspektivet inom ett eller flera av våra tjänsteområden, med fördel inom säkerhetskritiska verksamheter såsom exempelvis järnväg, kärnkraft, flyg, industri och bygg.
  • är van att driva projekt och som tidigare har arbetat som konsult, i en säkerhetskritisk verksamhet eller kanske anställd på en myndighet.
  • kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • har förmåga och kompetens inom försäljning, upphandling och kundvård.
  • har en relevant högskoleexamen med inriktning mot exempelvis MTO, beteendevetenskap, kognitionsvetenskap, organisation och ledarskap, arbetsmiljö, säkerhetsstyrning, riskhantering eller systems engineering.

 

Om oss

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till vård och omsorg. Vi utvecklar processer, rutiner, system och miljöer, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. Hos oss lär du dig inte bara hur olika sektorer fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande och uppföljande arbete. Vi utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv vilket genomsyrar allt vi gör.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida https://www.mto.se

Ansök

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till karriar@mto.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.