Vill du jobba med användbarhet och säkerhetskritiska system?

Hur designas teknik så att en människa kan övervaka och förstå vad som händer? Hur designas intuitiva gränssnitt och hur ska interaktionen med andra ske? Det här är exempel på frågor vi ställer oss när vi medverkar i designen av förarmiljöer för autonoma fordon, övervakningssystem eller kontrollrum. Ser du också att ett helhetsperspektiv behövs för att optimera produkter och säkerhetsarbete? Då ska du söka jobb hos oss! 

Om tjänsten 

Vi söker dig som vill vara en del i vårt team som hittar svaren på dessa frågor. När vi designar teknik och sociotekniska system, med människan som utgångspunkt, ser vi stora fördelar med att överföra kunskap och erfarenheter mellan olika branscher. Vi siktar därför alltid på att arbeta i team där konsulternas kompetens och erfarenhet kompletterar varandra.  

Som konsult hos oss får du tillfälle att arbeta mot olika kunder, såväl stora som små, inom flertalet olika branscher. Även projektens natur skiftar från små korta till stora och långa men gemensamt är komplexiteten och en hög säkerhetskritisk nivå. 

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete med stort ansvar för egen planering samt en möjlighet att bidra till ett säkrare samhälle. Arbetet utförs i nära samarbete med våra kunder inom olika säkerhetskritiska branscher. I din roll ingår att leda och driva projekt samt att självständigt organisera, planera samt genomföra uppdrag för våra kunder. Rollen innebär också att samarbeta med olika funktioner och experter hos kunden, och innefattar såväl samordnande som utförande och analyserande uppgifter vilket ger en variationsrik vardag. Många av våra medarbetare håller även kurser inom våra olika kunskapsområden. Som en del i rollen som konsult bidrar du kontinuerligt till utvecklingen av vår affär genom att finna nya kunder och uppdrag.  

Om oss 

Vi är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett människa-teknik-organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher. 

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till vård och omsorg. Vi utvecklar processer, rutiner, system och miljöer, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. Hos oss lär du dig inte bara hur olika branscher fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande och uppföljande arbete. Vi utgår från ett MTO-perspektiv vilket genomsyrar allt vi gör. 

Vi är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande. Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Kompetensöverföring och erfarenhetsutbyte internt är viktigt och prioriterat för oss. 

Våra uppdrag finns över hela Sverige och vi finns idag representerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Jönköping och Skellefteå. 

Som människor mår vi bäst när vi får möjlighet till både utmaning och återhämtning. Därför att det viktigt med en fungerande balans mellan arbete och fritid och även möjlighet att anpassa arbetet utifrån livssituationen.  

Vi är det lilla företaget med en unik kompetensprofil och ett djupt kunnande inom MTO. Ett litet ägarstyrt företag med en närvarande ledning ger utrymme för medarbetarna att växa inte bara inom sina konsultroller utan även ta ansvar och utmana sig själva i olika delar av organisationen. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. 

Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida www.mto.se 

Ansök 

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till karriar@mto.se senast den 15 maj. Urval och intervjuer sker löpande och vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt.

image

 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Sara Pettersson
Rekryteringsansvarig