Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en junior Human Factors / MTO-Expert

MTO Säkerhet AB är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher.

Om MTO Säkerhet

MTO Säkerhet utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv, vilket genomsyrar allt vi gör. Vår huvuduppgift är att säkra upp att miljöer är anpassade efter de människor som arbetar i och använder dem.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till sjukhus. Vi utvecklar miljöer och arbetsrutiner som räddar liv, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. På så vis lär du dig inte bara hur olika sektorer fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande arbete.

Om tjänsten

Tjänsten innebär i första hand att hjälpa till i kunduppdrag med analyser, utvärderingar, utredningar mm. inom några av följande områden:

  • användarcentrerad utveckling av tekniska system och miljöer
  • samordning och utförande av riskanalyser
  • utredning av händelser och olyckor
  • verksamhetsutveckling, säkerhetsstyrning och säkerhetskultur
  • mm.

På sikt och i takt med att du utvecklas och lär dig mer om våra områden och konsultrollen får du större ansvar och en mer självständig roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är relativt nyexaminerad eller som arbetat något år inom Human Factors och MTO-området och som på sikt vill utvecklas till att bli en vass och självständig MTO-expert.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleexamen på mastersnivå eller civilingenjörsexamen med inriktning mot exempelvis användbarhet, kognitionsvetenskap, människa-datorinteraktion eller MTO.

Om oss

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.

Ansök

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till sara.petterson@mto.se. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt. Kontakta Sara Petterson, Personalansvarig, på 073 98 45 720 vid frågor.