Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi en expert inom HFE, användarperspektiv och ergonomi

MTO Säkerhet AB är konsultföretaget med hög expertkompetens när det gäller utveckling av organisationers säkerhet, arbetsmiljö och effektivitet ur ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv. Vi har mångårig erfarenhet av uppdrag inom en rad säkerhetskritiska branscher.

Om MTO Säkerhet

MTO Säkerhet utgår från ett Människa-Teknik-Organisation-perspektiv, vilket genomsyrar allt vi gör. Vår huvuduppgift är att säkra upp att miljöer är anpassade efter de människor som arbetar i och använder dem.

På MTO Säkerhet är du med och skapar säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden – från transportsektorn till sjukhus. Vi utvecklar miljöer och arbetsrutiner som räddar liv, bedriver forskningsprojekt och utreder olyckor. På så vis lär du dig inte bara hur olika sektorer fungerar, utan även hela cykeln från förebyggande till utredande arbete.

Om tjänsten

Vi söker nu kollegor inom användbarhet/Human Factors Engineering. Hos oss får du jobba med användarcentrerad utveckling av tekniska system och miljöer för kunder på både beställar- och leverantörssidan. På sikt kan även finnas utvecklingsmöjligheter i en chefsroll. Ligger du i framkant inom detta kompetensområde så hoppas vi att du läser vidare!

Hos oss finns också möjlighet att framöver jobba med utredning av händelser och olyckor, riskhantering liksom verksamhetsutveckling, säkerhetsstyrning och säkerhetskultur. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med användbarhet i minst 3-4 år. Sannolikt arbetar du idag som konsult, på ett företag i en säkerhetskritisk sektor, eller hos en myndighet.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleexamen på mastersnivå eller civilingenjörsexamen med inriktning mot exempelvis användbarhet, kognitionsvetenskap, människa-datorinteraktion eller MTO.

Om oss

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.

Ansök

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till sara.petterson@mto.se. Urval och intervjuer sker löpande så vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt. Kontakta Sara Petterson, Personalansvarig, på 073 98 45 720 vid frågor.