Är du en driven och engagerad ekonomi- och personaladministratör?

På MTO Säkerhet skapar vi tillsammans säkrare miljöer i några av Sveriges mest säkerhetskritiska branscher. I våra uppdrag kommer vi i kontakt med många olika verksamhetsområden och sektorer – från transportsektorn till sjukhus. 

Vi är idag ett konsultföretag med 20 medarbetare och vi växer och behöver anpassa organisationen till nya utmaningar och möjligheter.

Ekonomi- och personaladministratör

Tjänsten 

Som administratör hos oss ansvarar du för ekonomiadministration bl.a. i form av ekonomisk uppföljning genom nyckeltal och statistik, kundfakturering och framtagande av budgetunderlag. Tjänsten innebär även kund-, uppdrags- och avtalsadministration, ansvar för våra administrativa stödsystem, hantering av leverantörsavtal samt stöd till företagets säljfunktion. Du ansvarar också för personaladministrativa frågor bl.a. i form av administration i samband med rekryteringar och nyanställningar, samt hantering av arbetsrättsliga frågor. Arbetet genomförs i nära samarbete med såväl konsulter som ledningsfunktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, engagerad och strukturerad problemlösare med viljan att bli en nyckelspelare i vårt team. Du tar ett stort ansvar, är noggrann och har en stor vilja att nå resultat på jobbet. Du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller personal samt flera års erfarenhet av kvalificerad ekonomiadministration och -uppföljning, liksom av stödsystem för ekonomi och administration. Du har vana att hantera kund- och projektadministration samt erfarenhet av personaladministrativt arbete. Du är kommunikativ och uttrycker dig flytande i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom någon av de branscher vi är verksamma inom men det är inget krav.

Kontakt och ansökan

Tillträde önskvärt i oktober eller enligt överenskommelse.

Kontakta Sara Petterson, Personalansvarig, på 073 98 45 720 vid frågor.

För att söka tjänsten, vänligen skicka CV och personligt brev via e-post till karriar@mto.se  

Urval och intervjuer sker löpande. Vi välkomnar därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 september!

 

 

 

 

 

 

image

Vi på MTO Säkerhet är ett gäng självständiga och omtänksamma konsulter med hög kvalitet och kompetens i vårt utförande.

Vi ser fram emot en ny medarbetare och erbjuder stimulerande arbetsuppgifter som kommer att bidra till din egen karriär. Vi befinner oss i en utvecklingsfas i vilken du får chansen att vara med och påverka MTO Säkerhets framtid. Vi arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare där friskvård, jämställdhet och balans i livet ses som viktiga beståndsdelar i verksamheten.